Nie jesteś zalogowany.
Cholera jak nic się nie zmieni to za jakiś czas żaden nastolatek nie będzie wiedział co to Planescape! Ekipa wychowana na Tormencie ma już około 20 lat i więcej więc, trza jakoś zaszczepić PS wśród młodzieży
Jakieś pomysły?
Ja szczerze nie wiem Hilsim.
Wiesz, sprawa RPG w Polsce jest dość krucha.
Jeszcze kruchsza jest aktywność internetowa. PBF'y możńao graniczyć do trzech forów jak Polter, Lastinn i moja ukochana Strefa RPG. Każdy przeżywa kryzys lub nawał marnych przygód.
Jeśli już w coś grają, to niewielka szansa jest na D&D. Niewielka szansa na DOBRE D&D. Niewielka szansa na D&D z wykorzystaniem materiałów angielskich. Trzeciej edycji, a nie wspominając o nietykanej niczym pariasi edycji drugiej. Jest to sprawa bardzo dołująca i naprawiać można ją jedynie prowadząc sesje 3 ed w oparciu o świat D&D z 2 edycji, bo jest pełniejszy, piękniejszy etc. etc.
Jeśli już jednak grają w D&D, to bardzo rzadko jest to coś innego poza FR, czy autorską wizją. Na palcach jednej ręki przygody Planescape można spotkać, o innych settingach nie wspominając.
Insze promowanie niestety nie ma szans. Niestety.
Jedyna droga to po prostu bardzo fajne, przyjemne i bogate sesje Planescape. Fora do gier: Są.
Chętni gracze: Są.
Do boju, kto siłę czuje i nie zdaje matury w tym roku (;
Z okazji 1000-nego hasła dam cynk na Strefie Forumowych RPG, a dokładniej jej blogu. Może to kogoś zaciekawi.
Ja też nie.
Liczę na to, że In the Cage zrobi spore zamieszanie i zwróci uwagę ludzi na PS.