Tam, gdzie łączą się sfery... - forum

Nie jesteś zalogowany.

#26 2009-03-16 23:30:00

maed
Air Genasi
Od: Wieluń
Serwis

Re: "Flamingi i Panteony!" - komentarze

Widziałam, że ktoś komuś wysłał trochę internetów, a poza tym lubię się powtarzać.

Kristoff żyje, Lunar żyje, Corrick żyje, Friz chyba już z nami bawić się nie chce, a gejrisza ostatnio nie widać, albowiem z powodu trudnej sytuacji rodzinnej przejął obowiązki Pawella na Centralnym.

A tak na poważnie - ej, są szanse na cokolwiek? [;

Czasami myślę że żyję w piekle
Czasami myślę że to zaszczyt
------------------------------------
we, geeks, salute you!
http://wielun.biz/images/signatures/10428040644aae9d1767495.png

#27 2009-03-17 13:34:17

Faerish
Administrator
Od: Z Twojego komputera
Serwis

Pogłoski nieprawdziwe, Pawello wciąż trzymo swą fuchę mocno i z rozkoszą, a moje tzw. zniknięcie spowodowane było koniecznością prowadzenia Królestwa Danii przez rzekę dziejów, co zostało zakończone w 1820 roku posiadaniem całej Skandynawii, 3/4 Niemiec oraz Rosji aż po Kamczatkę, a także zwasalizowaną Francją. Jestem więc zwarty i gotowy, aczkolwiek chwilami mogę być niedostępny, albowiem waleczny lud Serbów poprosił o moje usługi w trudnym dziele jednoczenia Slowian Południowych i walki z niewiernymi psami .

PS: Ja się piszę na wznowienie tongue

Let's Fuckin' Riot! Go!

#28 2009-04-19 15:19:48

Gorn
Majowa Cholera
Od: PodWawie.

Wiecie co? Tak szczerze, to bardzo bym chciał... Tak się to fajnie w sumie zaczęło i ładnie zapowiadało, plany wielkie były...
Cholera, nawet sam bym spróbował to dalej pociągnąć... Ale nijak to nie wyjdzie, z moim dostępem do netu... Potrafię być przez dwa dni po cztery godziny, a potem dwa tygodnie nic. I mogę też zniknąć na trzy miesiące nagle... Jak potraficie dogadać się z moim Starszym, to jasne, mogę spróbować tongue
A Cizio, cóż, twierdzi uparcie, że czasu nie ma, żeby w nosie nawet podłubać, tyle ma zajęć... Ile w tym prawdy, ile lenistwa, nie wiem, ale nawet nie mam jak go kopnąć w tyłek...
I co ja mogę?

IRC...
"<Goorn> I jeszcze na odchodnym dała mu wiersz do zastanowienia się ^^
<Faerish> lol
<Faerish> jaki?
<Faerish> boze
<Faerish> dawac wiersze
<Faerish> to musi byc niewyzyta pinda
<Faerish> pewnie lubi sado-maso"

#29 2009-04-20 19:39:25

Faerish
Administrator