Nie jesteś zalogowany.
Widziałam, że ktoś komuś wysłał trochę internetów, a poza tym lubię się powtarzać.
Kristoff żyje, Lunar żyje, Corrick żyje, Friz chyba już z nami bawić się nie chce, a gejrisza ostatnio nie widać, albowiem z powodu trudnej sytuacji rodzinnej przejął obowiązki Pawella na Centralnym.
A tak na poważnie - ej, są szanse na cokolwiek? [;

Pogłoski nieprawdziwe, Pawello wciąż trzymo swą fuchę mocno i z rozkoszą, a moje tzw. zniknięcie spowodowane było koniecznością prowadzenia Królestwa Danii przez rzekę dziejów, co zostało zakończone w 1820 roku posiadaniem całej Skandynawii, 3/4 Niemiec oraz Rosji aż po Kamczatkę, a także zwasalizowaną Francją. Jestem więc zwarty i gotowy, aczkolwiek chwilami mogę być niedostępny, albowiem waleczny lud Serbów poprosił o moje usługi w trudnym dziele jednoczenia Slowian Południowych i walki z niewiernymi psami .
PS: Ja się piszę na wznowienie ![]()
Wiecie co? Tak szczerze, to bardzo bym chciał... Tak się to fajnie w sumie zaczęło i ładnie zapowiadało, plany wielkie były...
Cholera, nawet sam bym spróbował to dalej pociągnąć... Ale nijak to nie wyjdzie, z moim dostępem do netu... Potrafię być przez dwa dni po cztery godziny, a potem dwa tygodnie nic. I mogę też zniknąć na trzy miesiące nagle... Jak potraficie dogadać się z moim Starszym, to jasne, mogę spróbować ![]()
A Cizio, cóż, twierdzi uparcie, że czasu nie ma, żeby w nosie nawet podłubać, tyle ma zajęć... Ile w tym prawdy, ile lenistwa, nie wiem, ale nawet nie mam jak go kopnąć w tyłek...
I co ja mogę?