Nie jesteś zalogowany.
Po prawie 2 latach prac sferopedia uzyskała z dniem dzisiejszym oficjalnie status stabilny. Warto wspomnieć, iż na samym początku była ona traktowana jako produkt skazany na niepowodzenie tuż na starcie by w chwili obecnej stać się flagowym produktem Grupy Tam, gdzie łączą się Sfery... Zapraszam byście wszem i wobec oznajmili, iż sfeorpedia jest oficjalnie otwarta.(Szczególnie na polterze jeśli ktoś może)
Szczególne podziękowania dla Lunara bez, którego Sferopedia nigdy by nie ruszyła
Małe info: Z racji, iż portal stał się czymś na uboczu, oświadczam że zostaje on na czas nie określony przekształcony w jakby bloga grupy Tam, gdzie łączą się Sfery... Będą na nim publikowane tylko i wyłącznie newsy o dokonaniach naszej grupy. Jeśli nasza społeczność zostanie odbudowana prace nad nowym portalem zostanę wznowione.
Adminowi Lunarowi oznajmiam, iż ma on używając zasobów ludzkich grupy przenieść na sferopedię najciekawsze materiały z portalu. I koniecznie i jak najszybciej wszystkie przetłumaczone dotychczasowo materiały z PSCS. Z racji, iż mam trochę czasu chcę przypilnować prace nad PSCS
I kto wie może niedługo wydamy w końcu PSCS2 w ilustrowanej wersji w pdf? (Lunar jak Ci idzie z ilustracjami?) Pozdrawiam Hilsim
Jupi, let the spheres open!
umieszczę posty na różnych forach, na których jestem zarejestrowany. Czy ktoś zrobił jakiś fajny bannerek do sfer? Jeśli nie to spróbuję coś machnąć. Ponadto od tego momentu zaczną się regularne update'y strony głównej, których dotąd nie wykonywałem z uwagi na brak innych odwiedzających niż autorzy ;P
Ja i Kristoff zawsze możemy coś porysować. W sumie mam skaner, więc można zacząć na szkicach.
Raczej na dniach wolnych. No dobra, w ten weekend spróbuję ^^. Wtedy sie zrobi czy tam banner, czy graficzną szatę strony, czy do PSCS.
No.. Ważne, by portal i takie tam sprawy mechanicznej czysto natury mnie nie dotyczyły. Jest cacy, byle tylko było funkcjonalnie. Ja nad sferopedią pracuje, acz potrzeba wielu chętnych, by wkładali siebie. Ja tam mimo tych 400 haseł i tak sie wstydzę pokazywać swiatu.. ;> przeciez tyle trzeba jeszcze zrobic.
Dość nas, niech coś lud powie..
Zacząłem prace nad "stuffem" reklamującym naszą Sferopedię. Na pierwszy ogień poszły userbary. Planuję wykonać kilka wariantów, pierwszy z nich możecie zobaczyć poniżej. Na razie jest zamieszczony na moim koncie na imageshacku, ale już wysłałem go do userbars.pl gdzie zostanie zahostowany jeśli przejdzie weryfikację moderatora.
Mam nadzieję, że się wam podoba. Trochę może za bardzo rozhuśtałem Panią Bólu, ale na szlifowanie przyjdzie czas później. Mam tez nadzieję, że nie naruszyłem żadnych praw autorskich, nie wiem jaką licencją objęta jest ilustracja naszego forum, upomnijcie mnie ![]()
co z tymi usebarami?
mogę być fanem samego siebie?